Postikorttisarja

Seurasta on saatavana postikorttisarja piikkiöläisestä luonnosta sekä Piikkiön viirejä.

Lumi ja valo Toivonlinnassa

Lumi ja valo Toivonlinnassa. Kuva: Mikko Ylitalo

Piikkiö-kortit

Piikkiöläistä luontoa kuvina on kuuden kortin sarja, jonka on kuvannut piikkiöläinen Mikko (Miska) Ylitalo. Tämän sivuston kuvituksena on käytetty sarjan kuvia.

Kortteja on saatavana Piikkiön kirjakaupassa.

Sarjan hinta 5 euroa, yksittäiset kortit 1 euro/kpl.

CD Piikkiö taloista taajamaksi

Kotiseudun tietopaketti digitaalisessa muodossa. Tuhannen vuoden tarina Piikkiön keskeisten kylien vaiheista: karttoja, kuvia ja tietoa.

Aineiston koonnut ja muokannut: Eero Hanhijärvi/Piikkiö-Seura Multimedia CD valmistunut vuonna 2008.

Hinta 20 euroa kpl. Tilaukset puheenjohtajalta tai sihteeriltä, saatavana myös seuran tapahtumissa.

Piikkiö-viiri

Piikkiön viiri Punakeltaisissa isännänviireissä yhdistyvät Piikkiön kuntavaakuna ja Varsinais-Suomen maakuntaviiri. Isännänviiri soveltuu:

• omaan käyttöön
  • lahjaksi
  • kotipihalle
  • mökkimaisemiin
  • omakotitaloon
  • rivitaloon
  • kerrostaloon
  • maatilalle
  • julkisiin kohteisiin

Isännänviirin pituudet ovat:

• 5,5 metriä (hinta 67 euroa/seuran jäsenille 62 euroa)
  • 4,5 metriä (hinta 62 euroa/seuran jäsenille 57 euroa)

Pidempi viiri soveltuu vähintään 11 metrin salkoihin ja lyhyempi enintään 10 metrin salkoihin.

Tee tilauksesi Hannu Rastaalta puh. 02-4798944.